Aktualizacja 07.01.2019

nowe zdjęcia Mietka, Ładnie odrosła mu już sierść i chyba się już zadomowił.

Choć nadal nie tracimy nadziei, że jeszcze znajdzie się ktoś, kto podaruje mu dom.

To wspaniały, przemiły pies. I choć nie jest już najmłodszy, to uwielbia się bawić i przytulać.

I całkiem dobrze sobie radzi, mimo iż nie widzi i raczej też niestety nie słyszy.

Aż strach pomyśleć, jak on sobie radził, kiedy był na ulicy: przecież, gdyby nadjeżdżał samochód, to on by go ani nie usłyszał, ani nie zobaczył.

A kierowcy często myślą, że jak zatrąbią, to pies ucieknie. Mietek nawet nie wiedziałby, gdzie uciekać.

To zupełnie niekłopotliwy piesek, ładnie chodzi na spacerki, nie brudzi w domu.

Może ktoś znajdzie dla niego kącik w swoim domu?

Mietek. Na pewno go pamiętacie. Piesek znaleziony w stanie dramatycznego zaniedbania, niewidomy, błąkał się przy drodze.

O interwencji możecie przeczytać (i zobaczyć filmik) tutaj i tutaj.

A to Mietek dziś:

Z badań krwi wynika, że nic mu nie jest. Jest jednak pieskiem niewidomym. Ma krople do oczu, które będzie przyjmował do końca życia. Piesek dobrze sobie radzi, poznał nasze podwórko i doskonale się w nim orientuje. Jest bardzo samodzielny. Ma opanowane swoje dróżki. Dobrze odnajdzie się zarówno w mieszkaniu, jak i w domu z ogrodem. Oczywiście będzie potrzebował czasu i cierpliwości.

Po tym, co Mietek przeszedł… obiecaliśmy mu, że już nigdy nic złego go nie spotka. Że znajdziemu mu najlepszy dom. Jeśli taki dom znacie, dzwońcie. TEL. 691 79 95 79 lub 669 70 50 10
Dziękujemy wszystkim, którzy wsparli zbiórkę na leczenie Mietka. To dzięki Wam było możliwe wyciągnięcie to z tragicznej sytuacji, w jakiej się znalazł.

Wspomóż nas w opiece nad tym i innymi zwierzakami. Każde zwierzę z Azylu można adoptować wirtualnie, wystarczy wpłacać na konto Fundacji wybraną przez siebie kwotę, co miesiąc. Jeśli prześlesz nam mailowo zgodę, umieścimy Twoje imię/nazwę firmy przy wpisie danego zwierzaka. Numer konta Fundacji Azyl 19 1940 1076 3048 9213 0000 0000

PayPal: fundacja.azyl@interia.pl

Szybkie płatności, Blik, wpłata z karty:  https://www.ratujemyzwierzaki.pl/f-azyl