LISUŚ został adoptowany 🙂 Będzie teraz mieszkał w niewielkim domku na Stokach
a tuż za płotem będzie miał kolegę,
z którym będzie się mógł do woli bawić 🙂HISTORIA LISUSIALISUŚ mieszkał przy ruchliwym skrzyżowaniu… przez ponad tydzień!!!Pani, która próbowała mu pomóc, sama ma już dwa psy, więc Lisusia nie mogła przygarnąć. Obdzwoniła niemal wszystkie organizacje, których celem jest pomoc bezdomnym zwierzętom, niestety nie uzyskała u nich żadnej pomocy…Fundacja Niechciane i Zapomniane stwierdziła, że interweniują tylko wyłącznie “w przypadku zagrożenia życia”…  Naprawdę trudno o komentarz a takiej sytuacji! Widocznie Fundacja Niechciane
i Zapomniane uznała, że życie psa mieszkającego przy ruchliwym skrzyżowaniu, nie jest w najmniejszym stopniu zagrożone!
I tak Lisuś trafił do nas. Po trzech dniach poczuł się jak u siebie. A nasz dom traktuje jak własny. Lisuś jest bardzo miłym i grzecznym pieskiem. Poza tym jest nieduży, więc śmiało może zamieszkać w bloku, na niewielkim metrażu 🙂 Mamy nadzieję, że szybko znajdzie kochający dom.