Italiano adoptowany!

Italiano Vero przypomina nam z twarzy młodego Toto Cutugno, wykonawcę popularnej piosenki “L’italiano”. Dlatego dostał takie imię. Oczywiście zupełnie je ignoruje i nigdy na nie nie zareagował. W nowym domu można je więc zmienić.

Italiano Vero ma coś więcej z Włocha. Miauczy tak jakby z włoska, miao, miao. Lubi też ciepełko i designerskie podusie. No ok, nie muszą być designerskie. Wystarczą miękkie i wygodne. Właściwie ideałem byłoby mieć taką, nawet najtańszą, ale własną… obok własnego człowieka…

I słoneczko też bardzo lubi. Aha i z włoskich klimatów ma jeszcze mięciutkie włoski 😉

Włosi często występują w grupach, więc i nasz Italiano jest idealny na dokocenie, jako kolejny kot do domu. Z każdym się dogada.  Nie narzeka, wszystko mu pasuje. Może być też adoptowany sam lub w paczce z równie wyjątkowym kolegą lub koleżanką z Fundacji Azyl.

Sprawy formalne: Kot jest zaczipowany, wykastrowany, zaszczepiony i zdrowy. To młody kot. Imię dostał w Fundacji, można je zmienić. Z osobą adoptującą podpisujemy umowę, odbywa się też wizyta w domu przed i po adopcji. Wydajemy koty wyłącznie do domów niewychodzących. Okna, balkon muszą być zabezpieczone.

Kontakt w sprawie adopcji: TEL. 691 79 95 79 lub 669 70 50 10

————————————

Możemy pomagać kolejnym zwierzętom tylko dzięki Waszym darowiznom. Wasze wsparcie to nowe, lepsze życie dla wielu zwierząt.

Nr konta Fundacji

19 1940 1076 3048 9213 0000 0000

PAY PAL fundacja.azyl@interia.pl

Szybkie płatności/karta kredytowa:

Domowy, miziasty kot. Czyściutki, kuwetkowy. Z tej interwencji:

Jest zdrowy, zaszczepiony, zaczipowany i wykastrowany.

————————————
Obowiązuje umowa adopcyjna, wizyta przed i po adopcji. Szukamy dla niego domu niewychodzącego, z zabezpieczonymi oknami i balkonem.
Tel. w sprawie adopcji:. 691 79 95 79 lub 669 70 50 10

Nr konta Fundacji