Antoś przebywa w lecznicy. Ma przynajmniej 8 śrutów w ciele. Ktoś zrobił z niego żywą tarczę strzelecką.

Ktokolwiek kojarzy pieska proszony jest o kontakt z naszą fundacją. Zapewniamy anonimowość. TEL. 691 79 95 79 lub 669 70 50 10
fundacja.azyl@interia.pl

Pomóżcie nam znaleźć zwyrodniacla, który strzelał do Antosia. Być może w tej chwili strzela do innych zwierząt. Sprawa oczywiście zostanie zgłoszona na policję, ale bez świadków będzie bardzo trudno zlokalizować sprawdę.

Antosia znalezioniono w Kraszewie, gmina Andrespol, województwo łódzkie.

Po kolejnej diagnostyce i zrobieniu dodatkowych zdjęć RTG okazalo się, że noga złamana jest w 4 miejscach a nie dwóch i że psa czeka bardzo skomplikowana operacja ratowania tej nogi. Wstępny koszt ratowania tej nogi to ok. 5 tyś zł. Oczywiście pan doktor zastrzegł, że będą ratować nogę ale jeśli w trakcie operacji okaże się, że sytuacja jest tragiczna i odłamy kości są tak potrzaskane, że nie da sie ich złożyć, to wtedy w trakcie operacji podejmą decyzję o amputacji. Śrutów jest osiem, choć początkowo wydawało się, że tylko dwa.

Bardzo prosimy o pomoc w sfinansowaniu leczeniu Antka. Zbieramy tutaj: