Adoptowany!

RUDZIELEC trafił do nas praktycznie zagłodzony. Ten przemiły psiak był tak chudy, że dosłownie słaniał się na nogach.

Powoli nabrał masy, choć do grubasa jeszcze trochę mu brakuje. Najbardziej jednak brakuje mu kochającego domu, w którym poczułby się pewnie i bezpiecznie.

Jest pogodnym psiakiem, który będzie świetnym przyjacielem całej rodziny.

Rudzielec jest z nami już jakiś czas. Jak widać na ostatnich zdjęciach, nabrał ciała i stał się prawdziwym, mocnym facetem. Wciąż jest pełen radości i nic nie stracił ze swojego młodzieńczego wigoru.

Rudzielec czeka na kochający dom i człowieka, który doceni jego wierność i oddanie.

Każdy pies trafi do nowego domu zaczipowany, zaszczepiony i wykastrowany. Obowiązuje umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 691-799-579

Nie możesz dać domu? Wspomóż nas w opiece nad tym i innymi zwierzakami. Psa można adoptować wirtualnie, wystarczy wpłacać na konto Fundacji wybraną przez siebie kwotę, co miesiąc. Jeśli prześlesz nam mailowo zgodę, umieścimy Twoje imię/nazwę firmy przy wpisie danego zwierzaka. Numer konta Fundacji Azyl 19 1940 1076 3048 9213 0000 0000

Tu Rudzielec za młodu.