Miła, sympatyczna, młoda sunia Kira szuka domu na zawsze.

Jest po sterylizacji, zaszczepiona, zaczipowana.
Obowiązuje umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 691-799-579 i 669-705-010

Kira to sunia, która trafiła do nas od pana, który niestety zupełnie przestał się nią zajmować. Ktoś zgłosił sprawę do straży miejskiej i po interwencji pan dostał termin na poprawienie warunków a także podjęcie leczenia psa. Wskazaliśmy lecznicę, w której na koszt naszej fundacji pan mógł zupełnei za darmo leczyć psa. I podobno nawet się zgłosił. Ale kiedy straż miejska pojechała na kolejną kontrolę, sytuacja była bez zmian a przekazane nieodpłatnie leki leżały i nawet nie były rozpakowane. Po sugestii funkcjonariuszy właściciel zrzekł się psa na rzecz naszej fundacji. Sunia początkowo nieufna i trochę zdezorientowana teraz powoli odnajduje się w nowym miejscu. Powoli też szukamy dla niej nowego, odpowiedzialnego domu.

Pies trafi do nowego domu zaczipowany, zaszczepiony i wykastrowany. Obowiązuje umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna.

Kontakt w sprawie adopcji: tel. 691-799-579 i 669-705-010