Klocek, to psiak, który jest już u nas wiele lat.Cichy, spokojny, nie wadzi nikomu. Nikt też nie zapragnął go mieć tylko dla siebie, więc pewnie już u nas zostanie. Taki śmieszny, “niskopodwoziowy ” psiak. Miał niedawno ogromne problemy z chodzeniem – pewnie ze względu na to, ze jest dość masywnym psiakiem z długim kręgosłupem, ale na krótkich nóżkach. Praktycznie przez chwilę na tylne nogi nie chodził – ciągnął je za sobą. Na szczęście, po wdrożonym leczeniu jego stan bardzo się poprawił i teraz powolutku ale jednak chodzi. Niestety, aby jego stan się ponownie nie pogorszył na stałe musi przyjmować leki. Byłoby super, gdyby znalazł się dla niego opiekun wirtualny, który partycypowałby w kosztach jego leczenie. Wspomóż nas w opiece nad tym i innymi zwierzakami. Psa można adoptować wirtualnie, wystarczy wpłacać na konto Fundacji wybraną przez siebie kwotę, co miesiąc. Jeśli prześlesz nam mailowo zgodę, umieścimy Twoje imię/nazwę firmy przy wpisie danego zwierzaka. Numer konta Fundacji Azyl 19 1940 1076 3048 9213 0000 0000 Pamiętaj o nas rozliczając 1% podatku. To nic nie kosztuje, a pomaga zwierzętom. Nasz KRS 0000303812.

KLOCEK trafił do nas, jako młodziutki psiaczek i wydawało się, że ma szczęście, bo dość szybko znalazł dom. Dom z ogrodem, ludzie, którzy już wcześniej mieli psa…

Niestety, okazało się, że nasza radość była przedwczesna: któregoś dnia zadzwonił dzwonek przy bramie i Klocek został “zwrócony” jak za duże buty.

Z jakiego powodu? Nie wiemy, bo Klocek, to psiak zupełnie niekłopotliwy, nieagresywny niekonfliktowy. Mamy nadzieje, że ma jeszcze szanse na dom… póki co chodzi za naszą Prezeską krok w krok i z powodu miłości do jedzenia stał się prawdziwym klockiem 🙂 Musi jednak być na diecie, bo ma długi kręgosłup i nie można go tak obciążać. Może ktoś chciałby takiego klocuszka? Można również nas wesprzeć w opiece nad nim wpłacając darowiznę na podane niżej konto.

Każdy pies trafi do nowego domu zaczipowany, zaszczepiony i wykastrowany. Obowiązuje umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 691-799-579

Wspomóż nas w opiece nad tym i innymi zwierzakami. Możemy pomagać tylko dzięki wsparciu osób takich jak Ty!

Numer konta Fundacji Azyl 19 1940 1076 3048 9213 0000 0000

PayPal: fundacja.azyl@interia.pl

Szybkie płatności, Blik, wpłata z karty:  https://www.ratujemyzwierzaki.pl/f-azyl

Kategorie: Seniorzy